Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby J
8-16 RING 8741 8047

Værksted

LAD OS SAMMEN

VÆRE DE BEDSTE

Hos BG Fleet har vi mange års erfaring med fartskrivere, og vi sørger for, at du som værksted kan give dine kunder den bedste service, og samtidig få arbejdet klaret nemt, sikkert og hurtigt.

Har du D-autorisation, har vi de førende produkter til 2-års eftersyn af fartskrivere samt rapportsoftware, som er optimeret til dit behov. Vi giver dig også muligheden for at installere produkter for kunden, som automatisk overfører fartskriverdata. På den måde hjælper vi hinanden, og kunden kan fremover glemme alt om tømning og backup af filer.

Vi er dansk importør af Stoneridge fartskrivere og tilbehør, og har ekspertisen der skal til for at give dig den nødvendige support! Ring 87418047 og hør hvordan vi kan hjælpe dig.
Vi kommer også meget gerne forbi til en snak og giver en demo af vores produkter.

SE5000 Exakt Duo_workshop 1

VÆRKSTEDPRODUKTER

TIL FARTSKRIVERE
Her kan du se mere om de produkter vi sælger til værksteder med D-autorisation. Begge værktøjer er udviklet af de bedste i branchen, og er optimeret, så de gør din hverdag nemmere.

TILBEHØR

Vi er leverandører af alt tilbehør til fartskrivere. Få de bedste priser på kitas-sensorer, plumperinger og andre nødvendige produkter til vedligehold og reparation.

optimo²

Til værksteder med D-autorisation er Optimo'en fra Stoneridge det ultimative værktøj til at lave 2 års eftersyn på fartskrivere.

CITO2

CITO2

Et nemt og funktionelt program til værksteder med D-autorisation. 2 års eftersyns-rapporter laves lynhurtigt!

BG Fleet har det perfekte værktøj til aflæsning af tachograf

DIGI FOB PRO

Det ultimative værktøj til aflæsning af fartskrivere. Bestem hurtigt det ønskede tidsrum og følg med i status.

Uddannelse - D-autorisation

På dette kursus kan du få efteruddannelsen til Kontrolapparatuddannelsen med D-autorisation til fartskrivere. Efteruddannelsen skal, som beskrevet i kontrolapparatbekendtgørelsen, gennemføres mindst hvert 5. år.