Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby J
8-16 RING 8741 8047

Support

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

Er du daglig bruger af en takograf / fartskriver, så ved du også at der ofte er mange spørgsmål forbundet med den daglige brug. Hos BG Fleet har vi arbejdet med fartskrivere i over 30 år, og kan derfor hjælpe dig med de spørgsmål og problemer du har.

Så uanset om du har spørgsmål til montering, betjening, pris, software osv. så sidder vi klar til at give dig dansk support og vejledning.

 

Er dine data blevet indkaldt?

 

Hvis du har fået besked fra færdselsstyrelsen (tidligere politiet) om at aflevere data fra din virksomheds lastbiler og chauffører, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Både med at aflevere her og nu på DVD, men også gøre dig i stand til at gøre det selv, samt få et overblik.
Giv os et kald på 87418047 - så får vi dig hurtigt videre!

 

Gør det nemmere og bedre!

 

I mange tilfælde oplever vi at de ansvarlige, bruger alt for lang tid på f.eks. udlæsning af data, samt korrekt opbevaring. Vi hjælper dig med at få installeret produkter som kan lette det daglige arbejde - og i mange tilfælde spare dig for penge og eventuelle bøder. Alle kan helt uforpligtende ringe og høre mere. Vi kigger også gerne forbi til en snak.

Har du allerede købt en af vores produkter - f.eks. IDHA-Online som holder styr på takografdata og chaufførkort, så sidder vi selvfølgelig også klar.

Du er altid velkommen til at ringe 87418047

eller skrive til os på info@bgfleet.dk

Få hjælp til din fartskriver / tachograf

Fjernsupport

Vi bruger ofte fjernsupport når vi skal hjælpe vores kunder. Til dette bruger vi programmet TeamViewer som gør du muligvis allerede kender. Hvis du ikke har det i forvejen og ønsker hjælp, så tryk på nedenstående knap.

PAS DIT ARBEJDE

SÅ PASSER VI FARTSKRIVEREN
Husker du at tømme din fartskriver til tiden? Ved du præcis hvor du gemmer dine filer? Har du taget backup på det sidste? Nej, vel.... Vi hjælper dig med at få styr på det hele - og vi er gode til det!