Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby J
8-16 RING 8741 8047

Vidste du, at du SKAL have et analyseprogram?

 

Hvis du ejer et køretøj med digital tachograf, så ved du sikkert også, at du skal tømme den for data. Men ved du også, at du er forpligtet til at analysere dine data? Heldigvis er det hverken svært eller dyrt, og vi hjælper dig godt i gang.

Hos BG Fleet i Viby har vi daglig kontakt med masser af firmaer, som forståeligt nok er faret vild i de mange regler om fartskrivere/tachografer. En af de hyppigste ting vi ser er, at folk tror at alt er okay, hvis blot de husker at aflæse deres kontrolapparater.

Selve tæmningen/aflæsningen er den vigtigste del – men hvis man ikke ejer et program til at lave analysen, så har man som ansvarlig ikke nogen ide om, hvordan det står til i firmaet, og det kan blive rigtig dyrt. Selvom man ved, at man overholder alle regler og tømmer til tiden, så opdager man for eksempel ikke hvis en fartskriver er defekt - og data kan ikke genskabes. Fejlbetjeninger, som umiddelbart fremstår som en overtrædelse vil man heller ikke være opmærksom på.

Man skal hverken være IT-haj eller fartskriverekspert for at få et hurtigt og nemt overblik. Vores program, IDHA-Online, gør det yderst nemt, og vi hjælper dig i gang, så du til sidst kun skal klikke på et ikon på computeren. På første billede du ser står alt hvad

Som en bonus slipper du også for at tænke på opbevaring og backup – den klarer vi.

Giv os et kald på 87418047 – og få styr på dine data.

Vi tilbyder i øvrigt løsninger, som gør det muligt at fartskriver og chaufførkort tømmes helt automatisk. En løsning som hurtigt kan tjene sig selv ind.