Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby J
8-16 RING 8741 8047

Endelig er den her! DigiFobPro 2

Længe ventet nyhed - DigiFobPro 2

BG Fleet har det perfekte værktøj til aflæsning af tachograf - DigiFobPro 2

YES! Så kom den. Siden vi fik nyheden om "DigiFobPro 2" har vi ventet i spænding, og vi er ikke blevet skuffede. Dette er et fremragende produkt til vognmænd, chauffører og ikke mindst lastbilværksteder, da den indeholder alle tænkelige funktioner.

DigiFobPro 2 er først og fremmest et produkt til at udlæse og downloade chaufførkort og fartskriver med. Man kan nemt følge med i processen på skærmen, og man kan direkte på enheden også bestemme hvor langt tilbage den skal downloade.

DigiFobPro'en er nem at betjene, og man kan nemt følge med på farveskærmen, og de overskuelig menuer.

Enheden gemmer data fra både fartskriver/tachograf og chaufførkort i hukommelsen, og man kan senere tilslutte den til sin computer og gemme data. DigiFobPro snakker i øvrigt direkte sammen med analyseprogrammet IDHA-Online, så har man også dette, kan data overføres automatisk i det sekund at den tilsluttes computeren. Bliver det nemmere?

Alt data kan analyseres direkte på skærmen, så hvis der er overtrædelser vil man med det sammen kunne se det, ligesådan som fejlkoder osv. vil være synligt.

Den helt rigtige pris

....og ja - så er der lige prisen. Som altid er produkterne fra Tachosys billige, og samtidigt yderst stabile. For kun 3195 kr. kan du blive den glade ejer af dette produkt, som vi netop har fået på lager.

RING 87418047 FOR BESTILLING, eller skriv til os via kontaktsiden.