Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby J
8-16 RING 8741 8047

Husker du at indhente data fra dine fartskrivere og chaufførkort?

Alle i transportbranchen ved, at det er vigtigt at have styr på sin data fra fartskrivere og chaufførkort. Selvom datasættene er svære at håndtere, er det essentielt at de bliver analyseret og lagret. BG Fleet tilbyder alt udstyr til at gøre data nem tilgængelig for din virksomhed.

For virksomheder, der arbejder indenfor transportbranchen med flere chauffører og lastbiler rundt om i Danmark og udlandet, er det essentielt, at alt data fra fartskrivere og chaufførkort bliver indhentet, analyseret og lagret. Især data fra chaufførkort på medarbejdere der ikke længere arbejder i virksomheden. Disse data er oftest umulige at indhentet, så snart medarbejderne har forladt virksomheden.

Vi oplever flere kunder, som kontakter BG Fleet, fordi de er blevet indkaldt til data-kontrol hos færdselsstyrelsen, men endnu ikke har indhentet de nødvendige data. Datasættene kan være svære at fyldestgøre såfremt, at data ikke bliver indhentet regelmæssig. En defekt fartskriver eller et manglende chaufførkort kan skabe mangler i datasættene og derigennem udløse bøder.

Det rigtige udstyr giver overskuelig data

BG Fleet tilbyder fartskrivere fra Stoneridge, som er en af de førende udbydere i Danmark. Stoneridge tager højde for 1-minuts-reglen og er udstyret med Duo-teknologi, der giver chaufførerne realtidsopdateringer om køre- og hviletider. En teknologi som skal sørge for, at der ikke opstår afvigelser i de indhentede data samt formindske sandsynligheden for fejl eller forglemmelser ift. køre-hviletidsreglerne.

For at gøre jeres arbejde endnu nemmere og undgå panik, når færdselsstyrelsen ringer, tilbyder BG Fleet også DigiDl, som automatisk downloader fartskrivernes og chaufførernes data. Dette betyder, med andre ord, at alt data, som er lovpligtig at indlevere, vil blive downloadet, gemt og overført til en server, uden nogle manuelle handlinger. Dette er gældende for alle lastbiler, der befinder sig i Europa.

Vi sørger for at opgradere dine lastbiler

BG Fleet har samarbejdspartnere i hele landet, hvor værkstederne i de fleste tilfælde kan klare opgaven. Hos BG Fleet sender vi dog gerne en mand afsted til dit firma, der kan opgradere dine lastbiler og udstyre dem med det sidste nye udstyr. Ring på 87 41 80 47 og hør mere om dine muligheder eller besøg os på www.bgfleet.dk.