Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby J
8-16 RING 8741 8047

Slutbruger

Undgå store bøder

Vi hjælper dig med takografen - Enkelt og billigt!

Takograf, tachograf, fartskriver..."kært" barn har mange navne. Uanset hvad, er den en vigtig del af din virksomhed. Der SKAL være styr på det - ellers kan det koste både firma og chauffør dyrt, da der ofte gives bøder til begge parter. Det er vores vigtigste opgave at gøre dette så nemt som muligt - og der findes heldigvis nogle fantastiske værktøjer til dette. Faktisk kan man idag glemme alt om at få tømt takograf og førerkort for data, og kun koncentrere sig om sit arbejde. Det hele klares automatisk - og endda til en pris, så det ikke kan svare sig at lade være. Udlæsningen sker helt af sig selv, og alt data opbevares sikkert.

Vil man have 100% styr på bilerne, chaufførene, brændstof, kørestil og meget mere, så har vi Danmarks bedste flådestyring, som giver dig adgang til alle informationer på en yderst overskuelig og intuitiv måde.

Teknologien giver os hele tiden nye muligheder - Vi har derfor flere produkter som kan hjælpe dig på vejen. F.eks. videoudstyr som giver et perfekt overblik rundt om hele bilen.

Læs mere om alle vores services herunder...

 

 

 

 

 

Takografer

& Tilbehør
Her kan du se vores store udvalg i takografer og tilbehør

 

Kamera

udstyr
Et 360 graders kamera gør det muligt at se rundt om hele køretøjet

 

 

PAS DIT ARBEJDE

SÅ PASSER VI TAKOGRAFEN
Husker du at tømme din takograf til tiden? Ved du præcis hvor du gemmer dine filer? Har du taget backup på det sidste? Nej, vel.... Vi hjælper dig med at få styr på det hele - og vi er gode til det!